Trebuie sa te gindesti la aspecte importante in timp ce te ocupi de lucruri marunte, astfel incit lucrurile marunte sa te duca in directia corecta. (Alvin Toffler)  
                         Cine?            De ce?           Ce?            Cum?            Resurse
 
                  Philean
                  Misiune
                  Philean Feelings

                  Cauta

GO

        Noutati

        limba romana RO  I  english language EN

Cine?

Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie "termenii si conditiile" de mai jos, in scopul de a intelege pe deplin drepturile si obligatiile ce va revin ca vizitator sau utilizator al acestui site.


1. Acest site este proprietatea Philean Consult SRL si contine materiale ce reflecta pozitia si conceptele in intelegerea autorului.
 

2. Drepturile de autor - Copyright.
Legislatia privind drepturile de autor protejeaza toate informatiile, continutul sau orice alt material oferit prin acest site. Utilizatorul este de acord sa foloseasca datele si materialele numai in scopuri legale. Pentru ca unul dintre scopurile acestui site este informarea, se acorda dreptul de a utiliza orice de pe acest site, dar numai in scopuri personale, nelucrative si necomerciale, atat timp cat nu modificati materialele si nu stergeti notele privind drepturile de autor continute de acestea. Materialele pot fi utilizate de orice persoana in mod gratuit, cu urmatoarele exceptii:

  • Continutul nu poate fi republicat partial fara referire la sursa si la autor;

  • Continutul nu poate fi republicat integral fara permisiunea scrisa prealabila a proprietarului (permisiunea poate fi ceruta la info@philean.ro).

Utilizatorul se obliga ca nu va modifica, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce orice fel de text sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site in scopuri comerciale. Companiile sau organizatiile care folosesc materiale preluate trebuie sa respecte legislatia in vigoare referitoare la drepturile de autor.
 

3. Link-uri. Navigand pe acest site veti gasi citeva link-uri considerate utile. Va rugam sa luati cunostinta de faptul ca nu ne asumam responsabilitatea folosirii informatiilor furnizate de aceste pagini si nici nu putem fi facuti raspunzatori pentru continutul acestora sau a link-urilor ce se gasesc pe aceste site-uri. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.
 

4. Philean Consult SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.philean.ro si a structurii acestuia, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul, fara notificare prealabila. Philean Consult SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sint facute de catre administratorul site-ului.
 

5. Limitarea responsabilitatii. In nici un fel si in nici o situatie, Philean Consult SRL nu va putea fi facut responsabil pentru nici un fel de pierdere (incluzand, dar fara limitare la, cheltuieli ocazionate de implementarea metodelor, pruincipiilor, instrumentelor prezentate pe site, pierderi de profit, intreruperea activitatii, pierderi de date sau informatii, pierderi din managementul neadecvat al initiativelor interne) accidentala sau rezultata ca urmare a aplicarii informatiilor furnizate prin intermediul acestui site, fara stiinta sau asistenta Philean Consult SRL.
6. Prin folosirea site-ului www.philean.ro, utilizatorul se declara de acord cu "Termenii si conditiile de utilizare" de mai sus.

 
   

Sus in pagina

 
   

Cine ?            De ce ?           Ce ?            Cum ?            Resurse

 
   

Termeni si conditii

design by adVice